Кошик
219 відгуків
+380660780048

ТМ " Malik Group "

Сироватка суха демінералізована

В наявностіТільки оптомКод: Сыворотка демка

50 грн./кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Купити
  • +380 показати номер +380 (66) 078-00-48
  • +380 (66) 078-00-58
  • +38066-078-00-48 Оптовый отдел. Алиса.
  • +380(66)078-00-68 Розничный отдел. Евгений.
  • +38066-078-00-48Оптовый отдел. Алиса.
    +380(66)078-00-68Розничный отдел. Евгений.
    Малик Анися
    УкраїнаКиїв

Сироватка суха молочна деминирализованная (солодка)

Суха демінералізована сироватка молочна суха сироватка, з якої видалена частина мінеральних солей. Від натуральної сироватки деминерализованный сухий продукт відрізняється поліпшеними органолептичними характеристиками, більш високим рівнем розчинності і менш високим рівнем кислотності. Виділяють кілька ступенів демінералізації від 20 до 90%.

Область застосування:

  • в молочній промисловості при виробництві спредів, сметанних продуктів, сиру і сирних виробів, йогуртів, морозива, згущеного молока, плавлених сирів, напоїв;

  • в комбікормовій промисловості для виробництва кормів для с/г тварин, в т. ч. виробництва замінників молока;

  • у м'ясопереробній промисловості при виробництві варених ковбас, сосисок, сардельок в якості заміни сухого молока;

  • у кондитерської та хлібопекарської промисловості при виробництві кондитерських виробів, хлібобулочних виробів, шоколадних паст, начинок цукерок і різноманітних глазурей;

  • в олійно-жировій промисловості при виробництві майонезів і жирових соусів;

  • у парфумерної та фармацевтичної промисловості при виробництві різноманітних шампунів, кремів, масок, косметичних сироваток, лікарських засобів;

  • у пивоварній промисловості;

  • для виробництва спортивного харчування.

Сировиною для виробництва демінералізованої сироватки служать молочні подсырная, казеїнова і сирна сироватки.

Демінералізована сироватка виходить в результаті відокремлення частини мінеральних речовин (солей).

Продукт виробляють шляхом пастеризації і згущення свіжого коров'ячого молока. Далі продукт гомогенезируют і сушать на розпилювальних і вальцевих сушках при емпературе 150-180 °С з наступним сушінням і просіюванням.

Опис

Сироватка суха молочна являє собою дрібнодисперсний сухий гігроскопічний порошок від білого до жовтого кольору. Смак і запах - солодкий, злегка кислуватий, без сторонніх присмаків і запахів. Підвищений вміст лактози надає сироватці солодкий смак.

Будь-яка сироватка являє собою суміш білків, лактози, мінералів і води, при виготовленні сирів і сиру в неї переходить велика частина лактози, а також практично всі молочні солі, мінеральні речовини і мікроелементи. Саме цей склад робить її вкрай корисною для людини та с/г тварин і незамінною у виробництві багатьох харчових та косметичних продуктів.

Застосовується для поліпшення взбиваемости, зв'язування води, заміни курячого білка і жовтка, поліпшення складу емульсій.

Технічні характеристики

  • вологість - не більше 4%

  • лактоза - не менше 75,0%

  • жири - не більше 1,5%

  • мінеральні речовини - не більше 8,5%

  • протеїни - не менш як 11,5%

  • рН - не менше 6,2

  • розчинність - не більше 0,5 ml

(Демінералізація – це очищення сироватки від розчинених у ній солей, зокрема від натрій хлор (кухонна сіль).

Процес демінералізації молочної сироватки розширює сферу її використання в харчовій промисловості. Це в першу чергу пов'язано зі специфічними властивостями демінералізованої сироватки.

На сьогоднішній день встановлені сфери використання демінералізованої молочної сироватки у харчовій промисловості:

  • - для производства молочных продуктов (мороженное, творожные пасты, детское питание, плавленые сыры);

  • - для кондитерских и хлебобулочных изделий (пряники, торты, печенье, конфеты, сдобный хлеб);

  • - для мясных продуктов (колбасы вареные, ветчина, паштеты);

  • - для лекарственных препаратов.

Эти технологии позволяют создать функциональные продукты питания, которые не только отличаются от продуктов, полученных по традиционным технологиям, но и обладают рядом уникальных свойств. Рассмотрим некоторые примеры применения сыворотки сухой деминерализованной:

  • - мороженое с деминерализованной сывороткой имеет взбиваемость выше на 15-20%, что способствует увеличению объема продукции и более легкому усвоению;

  • - сдобный хлеб с деминерализованной сывороткой соответствует по объему и качеству хлебу с добавлением сухого обезжиренного молока, но отличается более длительным сроком хранения;

  • - при внесении сыворотки сухой деминерализованной в колбасные изделия позволяет снизить вероятность образования бульонных отеков и увеличить выход готового продукта.

Підприємство має можливість надання зразків сироватки сухої демінералізованої для порівняльної характеристики використовуваного сировини.

Характеристики
Основні
Країна виробник Україна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 грн./кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг