Кошик
290 відгуків
+380 (66) 078-00-48
+380 (66) 078-00-68
ТМ " Malik Group " - Все для Ваших Смачностей!
Кошик

Альбумін Яєчний ПІНОУТВОРЮЮЧИЙ, сухий яєчний білок (Україна)

700 /кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: Альбумиін Імперово Фудз
Альбумін Яєчний ПІНОУТВОРЮЮЧИЙ, сухий яєчний білок (Україна)
Альбумін Яєчний ПІНОУТВОРЮЮЧИЙ, сухий яєчний білок (Україна)В наявності
700 /кг
+380 (66) 078-00-48
Оптовий відділ - Аліса
  • +380 (66) 078-00-68
    Розрібний відділ - Євгеній
+380 (66) 078-00-48
Оптовий відділ - Аліса
  • +380 (66) 078-00-68
    Розрібний відділ - Євгеній
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Яєчний Альбумін має широке застосування у харчовій промисловості: від кондитерської справи до спортивного харчування.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ: Кожна марка Альбуміну має свою специфіку, присмак, показники і поводження у виробничому процесі. Дуже багато залежить також від рецептури. При виборі нової марки Альбуміну, наприклад, для кондитерських виробів, радимо придбати взірці на пробу (100-200 грам), якщо це можливо.

ФАСОВКА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ВРУЧНУ У ЩІЛЬНІ НЕПРОЗОРІ ДОЙ-ПАКЕТИ З ЗАСТІБКОЮ. З ПРИВОДУ СТРОКІВ ПРИДАТНОСТІ ТА СЕРТИФІКАТУ ЯКОСТІ - ЗВЕРТАЙТЕСЬ ДО МЕНЕДЖЕРА.

Яєчний Альбумін широко використовується в харчовій промисловості та спортивному харчуванні. Але найширше застосування Яєчний Альбумін знайшов у харчовій промисловості. Його додають до хлібобулочних виробів, використовують для приготування майонезів, соусів, коктейлів, пудингів. У кондитерському виробництві сухий яєчний білок знайшов своє застосування як відмінний спосіб утримати форму збитої маси, стійку піну. Їм вважають за краще замінювати свіжий білок, коли готують суфле, безе, цукерки «Пташине молоко» або повітряний декор для тортів. Збита маса виходить швидко та не опускається тривалий час.

Яєчний альбумін - це повільний протеїн. Знаходиться посередині, поряд із соєвим протеїном, сироватковим та казеїном молока. Рекомендації щодо застосування як спортивна добавка: Рекомендується вживати з їжею від 1,5 - 2 г білка для звичайних людей, які не займаються спортом, та 2-3 г. білка на добу для спортсменів та людей, які зайняті фізичною працею. Коктейль готується шляхом змішування 20-30 г порошку сухого яєчного білка (це 1.5-2 ст. ложки продукту) і приблизно 200 мл. води або молока (рекомендується, знежиреного або з низькою жирністю) і розмішати до повного розчинення блендером або іншим способом, щоб не було грудок. Вживати коктейлі 2-4 рази на добу, залежно від мети, режиму вашого харчування, інтенсивності тренувань та відпочинку.

ЗАВЖДИ КОНСУЛЬТУЙТЕСЯ З ВАШИМ ТРЕНЕРОМ  ПЕРЕД ПРИЙОМОМ БУДЬ-ЯКИХ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК.

Приклад: вранці перед або після їжі (замість напою), перед тренуванням за годину або 30 хвилин, після тренерування протягом від 30 хвилин до 2х годин, щоб встигнути внести протеїн в період так званого "протеїнового вікна", так само перед сном.

Фізико-хімічні властивості:

Вміст вологи макс. 8,0%

Вміст білка - 80%

Вміст жиру - хв. 0,25%

Розчинність - 88,0-92,0%

РН ― 7,0-7,5

Запах ― натуральний

Мікробіологічні властивості:

Кількість аеробних бактерій - макс.10х103 та макс.10х104

Бактерії групи кишкових паличок (коліформи), в 0,1 г продукту - відсутні

Патогенні організми, у тому числі бактерії роду Сальмонели, в 25г продукту відсутні

Енергетична цінність 100г продукту: 340ккал

Сухий яєчний альбумін містить 80% білка

Склад: 100% сухий яєчний білок

Майже 100% засвоюваність

Високі поживні властивості

Корисні якості

Підходить для спортсменів з непереносимістю лактози

Характеристики
Основні
ВиробникІмперово Фудз
Країна виробникУкраїна
Вид протеїнуЯєчний протеїн
ТипПорошок
Вага, кг.1
Тип пакуванняРучна фасовка у дой-пакет з застібкою
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 700 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner