Желатин Trobas 200 bloom (Нідерланди)
550 ₴/кг
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (66) 078-00-48
Оптовий відділ - Аліса- +380 (66) 078-00-68Розрібний відділ - Євгеній
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Желатин застосовується під час виготовлення мусів, желе, заливного, десертів, мармеладу.
Желатин харчовий гарнульований дає змогу отримувати прозорі та міцні гелі, зберігати природний колір і запах продуктів.
Спосіб застосування:
Желатин заливають холодною водою, витримують 30-40 хвилин, поки він не набухне. Потім нагрівають, постійно помішуючи. Після повного розчинення його необхідно процідити.
Для отримання "дружного" желе розчиніть 20 г. желатину в 1 л води.
Для "твердого" желе — від 40 до 60 г на 1 л води.
Хімічна природа: Животний білок, який добувають за допомогою часткового гідролізу колагену зі шкіри свині.
Зберігати в сухому місці в закритих контейнерах за кімнатної температури.
Вага: 1 кг.
Інформація для замовлення
- Ціна: 550 ₴/кг