Альбумін яєчний високопінний (PARNOVO, Італія)

- В наявності
- Оптом і в роздріб
700 грн/кг
Показати оптові ціни+380660780048
- +380 (66) 078-00-48Оптовый отдел. Алиса.
- +380 (66) 078-00-68Розничный отдел. Евгений.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Альбумін - сухий білок підвищеної взбиваемости.
Основними перевагою використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу.
Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г:
Альбумин 1кг = 316 белков свежих яиц
Альбумин 100 г белка в порошке + 900 г воды = 1 кг жидкого белка
Внимание: Вода, используемая для гидратации порошков должна иметь комнатную температуру.
Способ "восстановления" альбумина для приготовления кондитерских изделий.
Альбумин залить водой (на 120 г альбумина - 1000 г воды). Сначала вливают немного воды (30 г), тщательно перемешивают, продолжая размешивать, вливают остальную воду. Через 30-40 минут порошок набухает, и его можно начинать взбивать. Готовая смесь весом 1120 г соответствует весу 1120 г натурального взбитого белка.
Норми взаємозамінності продуктів при виготовленні кондитерських виробів: 1 кг яєць без шкаралупи еквівалентний 0,35 кг жовтка і 0,65 кг білка.
Інформація для замовлення
- Ціна: 700 грн/кг