Кошик
212 відгуків
ТМ " Malik Group "
+380660780048
+380 (66) 078-00-48
+380 (66) 078-00-68

Альбумін яєчний високопінний (PARNOVO, Італія)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

700 грн/кг

Показати оптові ціни
+380660780048
  • +380 (66) 078-00-48
    Оптовый отдел. Алиса.
  • +380 (66) 078-00-68
    Розничный отдел. Евгений.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Альбумін яєчний високопінний (PARNOVO, Італія)
Альбумін яєчний високопінний (PARNOVO, Італія)В наявності
700 грн/кг
+380660780048
  • +380 (66) 078-00-48
    Оптовый отдел. Алиса.
  • +380 (66) 078-00-68
    Розничный отдел. Евгений.
Купити

Опис

Альбумін - сухий білок підвищеної взбиваемости.
 
Основними перевагою використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу.
 
Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г:
Альбумин 1кг = 316 белков свежих яиц
Альбумин 100 г белка в порошке + 900 г воды = 1 кг жидкого белка
Внимание: Вода, используемая для гидратации порошков должна иметь комнатную температуру.
 
Способ "восстановления" альбумина для приготовления кондитерских изделий.
 
Альбумин залить водой (на 120 г альбумина - 1000 г воды). Сначала вливают немного воды (30 г), тщательно перемешивают, продолжая размешивать, вливают остальную воду. Через 30-40 минут порошок набухает, и его можно начинать взбивать. Готовая смесь весом 1120 г соответствует весу 1120 г натурального взбитого белка.
Норми взаємозамінності продуктів при виготовленні кондитерських виробів: 1 кг яєць без шкаралупи еквівалентний 0,35 кг жовтка і 0,65 кг білка.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 700 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner