Молоко сухе незбиране жирне, 25% (Україна)
280 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (66) 078-00-48Оптовий відділ - Аліса
- +380 (66) 078-00-68Розрібний відділ - Євгеній
Калорійність Молоко суха, 25% жирності. Хімічний склад і поживна цінність.
Хімічний склад
Харчова цінність і хімічний склад "Молоко сухе, 25% жирності".
Таблиця містить вміст харчових речовин (калорій, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 г їстівної частини.
Поживна цінність
Калорийность 469,2 кКал Білки 24,2 гр Жири 25 гр Вуглеводи 39,3 гр Органічна кислота 1,2 гр Вода 4 гр Ненасичені жирні кислоти 14,9 гр Холестерин 90 мг Моно і дисахаріди 39,3 гр Сола 6,3 гр |
Вітаміни
Вітамін А 0,05 мг Вітамін PP 0,7 мг Витамин A (РЭ) 50 мкг Вітамін B1 (тіамін) 0,3 мг Вітамін B2 (рибофлавін) 1,3 мг Вітамін B5 (панотенова) 0,4 мг Вітамін B6 (піридоксин) 0,05 мг Вітамін B9 (фолієва) 5 мкг Вітамін B12 (колобаміни) 0,4 мкг Вітамін C 4 мг Вітамін D 0,05 мкг Вітамін E (ТЕ) 0,09 мг Вітамін H (біотин) 3,2 мкг Вітамін PP (Ніациновий еквівалент) 4,7172 мг Холін 23,6 мг |
Макроелементи
Кальцій 1000 мг Магний 119 мг Натрій 400 мг Калій 1200 мг Фосфор 790 мг Хлор 110 мг Сірка 29 мг |
Мікроелементи
Залізо 0,5 мг дюйм3 0,4 мг Йод 9 мкг Мідь 12 мкг Марганець 0,006 мг Селен 2 мкг Хром 2 мкг Фтор 20 мкг Молибден 5 мкг Кобальт 0,8 мкг Алюміній 50 мкг Олово 13 мкг Стронцій 17 мкг |
Енергетична цінність Молоко суха, 25% жирності становить 469,2 кКал.
-
Столова ложка (« з верхнім » окрім рідких продуктів) = 20 гру (93,8 кКал)
-
Чайна ложка = 6 гру (28,2 кКал)
Аналіз калорійного продукту
Калорійність Молоко суха, 25% жирності
Калорії 469,2 кКал з них від білків 95 кКал з них від жирів 221 кКал з них від вуглеводів 154 кКал |
Молоко сухе, 25% жирності, калорій 469,2 кал, хімічний склад, поживна цінність, вітаміни, мінерали, ніж корисний Молоко сухе, 25% жирності, калорії, нутріенти, корисні властивості Молоко сухе, 25% жирності.
-
Ознайомившись з поживною цінністю, ви отримаєте велику користь від цього продукту!
-
Діаграми ❖ хімічний склад у графіках.
-
Корисні властивості Молоко сухе, 25% жирності
Справка.
Енергетична цінність, або калорійність, — це кількість енергії, яку вивільняється в організмі людини з продуктів харчування під час травлення. Енергетична цінність продукту вимірюється в кіло-калоріях або кіло-джоулях (кДж) в розрахунках на 100 гри. Килорія, яка використовується для вимірювання енергетичної цінності харчових продуктів, також називається « Піщова калорія», тому при визначенні калорій у (кіло) калоріях приставку килорія часто опускається. Детальні таблиці енергетичної цінності для російських продуктів ви можете подивитися тут.
Харчова цінність — вміст вуглеводів, жирів та білків у продукті.
Харчова цінність харчового продукту — сукупність властивостей харчових продуктів, які задовольняють фізіологічні потреби людини в речовинах та енергії.
Вітаміни, органічні речовини, необхідні у невеликих кількостях у їжі як людини, так і більшості хребетних. Синтез вітамінів зазвичай виробляється рослинами, а не тваринами. Щоденна потреба людини в вітамінах становить лише кілька міліграмів або мікрограмів. На відміну від неорганічних речовин, вітаміни руйнуються при сильному нагріванні. Багато вітамінів нестабільні і "згублені" під час приготування їжі або обробки продуктів харчування.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 280 ₴/кг